01.10р. Новорічне привітання дітей

Новорічне привітання дітей Дитячий будинок змішаного типу «Світанок» (вул. Голощапова, 7, с. Красилівка, Ставищенський р-н, Київська область)

За сприянням Народного депутата України О.І.Тищенка 06.12.2010 року працівники громадської приймальні партії відвідали Дитячий будинок змішаного типу «Світанок» з різдвяними подарунками його вихованцям, придбаними за рахунок коштів НДУ Тищенка О.І.           Також дітям були вручені подарунки із символікою БЮТ, засоби особистої гігієни, дезінфікуючі засоби та канцелярськітовари.

Особливе свято для дітей «Світанку» на безоплатній основі, зважаючи на симпатії до нашої політичної сили, влаштували учасники проекту «Танцюю для Тебе» (телеканал «1+1»), переможці всеукраїнських та міжнародних конкурсів бального танцю: Олександр Охрименко, Ярослав Перепеча та Ольга. Вони провели для дітей майстер-клас зі спортивного бального танцю, а також продемонстрували власну танцювальну майстерність.

 

В межа проекту "Добрі справи" НДУ Тищенком О.І. Надана матеріальна допомога

- Ступініній Римі Федорівні, пенсіонерці, опікунці тринадцятирічного онука на придбання одягу та обувки для онука.

- матері тяжко травмованого сина - Сич Тетяні Петрівні

- придбаний ноутбук для обдарованої дитини, переможниці літературних конкурсів учениці шостого класу  Житомирської СЗШ – Боднар Катерини

- мешканцям Білоцерківського району. та мешканці м. Жовті Води Дніпропетровської області на лікування дитини

- придбано музичний центр для потреб Узинського ДНЗ "Ведмежатко".

- виділена матеріальна допомога на лікування та вирішення соціально-побутових проблем громадянці Філіпенко В.А.  мешканці Білоцерківського району

 

Біографія

Статистика