06.05.11 візит пересувної громадської приймальні народного депутата України Тищенка О.І. до Таращанського району.

1. За сприянням НДУ Тищенка та підтримки БФ "Серце Батьківщини" для кращого обслуговування хворих м. Тараща та Таращанського району передано сердечно-судинні та обезболюючі ліки «Сіган» - 1200 уп. та  «Кардилол» - 1320 уп.

Частина ліків буде передана медичним амбулаторіям сімейного типу наступних населених пунктів: с.Півшовата, с.Велика Березянка, с.Лісовичі, с.Чапаївка, с.Ріжки, с. Лука.

2. За сприяння НДУ Тищенка О.І. та БФ «Серце Батьківщини» вручено два інвалідні візки мешканцям  Таращанському районі Шевченку М. В. та Кашелюжному Г.І.

3. На передодні Дня Перемоги не залишилися поза увагою народного депутата України і Ветерани Великої Вітчизняної Війни. Олег Іванович Тищенко завітав в гості до деяких з них, щоб особисто привітати, висловити слова вдячності та вручити подарунки, придбані на власні кошти.

4. За кошти НДУ Тищенка О.І. придбано та встановлено дитячий ігровий майданчик у дворі житлового будинку за адресою вул. Фрунзе, 61 у м. Узин (на суму 6 150 грн.). На згадку про влаштоване для дітей свято, Олегу Івановичу подарували малюнки, намальовані маленькими жителями Узина.

 

Біографія

Статистика